2014. július 30.

Svéd vízipacik

Ebben a bejegyzésben több családtagot is bemutatok nektek, akik az Ikeából kerültek hozzám. Remélem, nem hagyok ki senkit, ugyanis még nem értem a gyűjtemény dokumentálásának végére. :)



Szerencsére többen vannak, így tudnak beszélgetni az anyanyelvükön is. :D
Egyikük velünk alszik, mert ő egy nagyon kényelmes hengerpárna. Kicsit már ki is van feküdve szegény, de így is nagyon szeretjük. Az eredeti svéd nevét elég nyelvtörőnek gondoltuk, ezért mi csak Benőnek hívjuk. :) A hossza miatt nagyon jól lehet vele aludni, mert (én a 154 cm-emmel) akár a kezemmel és lábammal egyszerre át tudom ölelni. :D Nagyon cuki a rövid lábacskáival, és szeret ülni, ami elég viccesen néz ki. :D

Hossza: 95 cm

Benőnek van három tesója, akik hasonló színekben pompáznak. Egy nagyon puhi, főleg rózsaszín, inkább ló testalkatú kis édike. Egy piros-narancs csörgő, ami egy műanyag karika, azon pedig elhelyezve két tappancs és egy vízipaci fej, ami cukin kidugja a nyelvét. :) Valamint egy csak rózsaszínben pompázó mini darab. Ők nem az ágyunkban helyezkednek el, hanem az ágyunk feletti polcon található dobozok egyikében. Még mielőtt bárki megijedne, tájékoztatlak titeket, hogy a dobozok nincsenek lezárva, tehát kapnak levegőt. :)

Hossz: 45 cm, 25 cm és 12 cm

Valószínűleg mindenki találkozott már - aki járt Ikeában - a következő példányokkal. Belőlük még a mai napig akad néhány darab az üzletben. Kétféle méretben jelent meg (tudomásom szerint), és a kinézetnél maradtak a szokványos, szürke színű kivitelnél. A szájuk nyitható, amiben még a fogacskák helye is megtalálható. Ami pedig a legfontosabb tulajdonságuk: BORZASZTÓAN PUHÁK! :D Az ember éjjel-nappal ölelgetné őket. A nagyobb példányból egy a család tagja, viszont kistesóból kettő is jutott neki. :)

Hossza: 72 cm

Hossza: 46-50 cm

Hossza: 46-50 cm

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése