2014. július 18.

Július hónap vízipacija (1. rész)

Még az első bejegyzésnél ígértem, hogy lesz hónap vízipacija megmozdulás. Meg is érkezett JÚLIUS hónap első vízilova. Igen, első. Ugyanis most a megszokottnál is nagyobb víziló lázban égek, ami annyit jelent, hogy a hónapban több darabot is sikerült beszereznem. :) :P Időrendi sorrendben, július végéig közzé teszem az ebben a hónapban csatlakozó egyedeket.


Íme az első:
Nem tudom, ki ismeri a Magic the Gathering (vagy röviden MtG) elnevezésű kártyajátékot. Ez egy nagyon jó kis játék, de ebben a blogban nem ez a lényeg. :) Hanem az, hogy sok-sok évvel ezelőtt kiadtak olyan lényeket, amelyek vízilovak. ÉLJEN!!! :D Már csak ezért is megérte megismerkednem a játékkal.
Múlt héten ért az a kellemes meglepetés, hogy húgom angol tanárának MtG gyűjteményében rábukkantunk a "Questing Phelddagrif" megnevezésű kis drágára. Szerencsére az úriember képes volt megválni ettől a kártyától, úgyhogy azon nyomban meg is vásároltuk tőle. (Itt jegyezném meg, hogy egy másik MtG víziló már egy ideje a birtokomban van, de őt majd egy későbbi bejegyzésben mutatom be.)

A szkennelés minősége nem a legjobb, de úgy gondolom, a fényképnél még így is jobb.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése