2015. június 2.

Buboréknak segítség kell!!!!

Az eddig Abonyban megtalálható Magántulajdonú Állat- és Szabadidőpark költözésre kényszerült, és segítségre van szükségük Buborék házának kialakításához az új helyszínen.

Sajnos az utóbbi időben keveset foglalkoztam a bloggal, és sajnálom, hogy egy ilyen hírrel vetek véget a nagy hallgatásnak, de NAGY SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGE BUBORÉKNAK.
Ma szembesültem vele, hogy az eddig Abonyban megtalálható Magántulajdonú Állat- és Szabadidőparknak el kellett költöznie és 2015. április óta Felsőlajoson látogatható. Ezzel a látogatók szempontjából nincsen is baj, hiszen szerencsére nem kellett bezárni a helyet, csak átköltöztetni másik területre.
Azonban a Magán Zoo honlapján - ami egyébként gyönyörűen megújult - szomorúan olvastam, hogy Buborék még nem tudott a többiekkel tartani, mert új otthonra van szüksége, aminek felépítése nagyon sok pénzbe kerül. Azonban a park átköltöztetése is komoly összeg volt, úgyhogy a tulajdonos a látogatók segítségét kéri, hogy Buborék minél előbb követhesse őket.

Én is kérek mindenkit, hogy amennyiben módjában áll, akár kis összeggel is, de segítse az új vízilóház elkészítését!
Buboréknak külön fiókja van az alábbi számlaszámon.
703 000 53-10013027
Újszász és Vidéke Takarék szövetkezet
Az utalásnál a közlemény rovatba be kell írni: BUBORÉK TÁMOGATÁS

Aki pedig ellátogat Felsőlajosra a Magán Zooba, annak az ajándékboltban van lehetősége olyan ajándéktárgyakat vásárolni, amelyek megvételével szintén az építkezést tudja támogatni.

Buborékról és a kialakult helyzetről a park honlapján olvashattok egy szívszorító leírást.

A vízilóház terve
Forrás: http://maganzoo.hu/hirek_elemei/images/046_25.jpg

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése