2014. november 16.

Az olvasók kérték

Pénteken lezárult a blog első szavazása. Nagyon köszönöm mindenkinek, aki részt vett benne!
Döntetlen eredmény született, ugyanannyian szeretnének párnával megismerkedni, mint fogkefével. :) Ebben a bejegyzésben a párna kap főszerepet, de nemsokára a fogkefék is bemutatkoznak. ;)


A fenti "beköszönő" képen látható Benő és Bella, akiket már korábban megismerhettetek. Ők mind a ketten hengerpárnák, és nagyon kényelmesek. :) Gyűjteményemben rajtuk kívül több párna is helyet kapott.
Az alábbi vízilovat Perényi Tamástól kaptam, az apukája gyűjteményének része volt. Első ránézésre inkább teknősnek néz ki, de jobban megvizsgálva határozottan vízilovas tulajdonságai vannak. :D Szerintem nagyon aranyos. Nem használom párnának, mert már elég öregecskének tűnik. De biztosan ő is kényelmes. :)

Hossza: 36 cm

A következő párnát is Perényi Tamásnak köszönhetem. :) Volt egy idő, amikor nagyon sok ilyen tépőzáras állatkával lehetett találkozni a városban. Szerencsére a vízilovak gyakori szereplők voltak. Ő kevésbé használt, nagyon kényelmes darab, még a töltelék épségben helyezkedik el benne. Tetszik a mintája és a színe. Nagypapás pokróc jut róla eszembe, ami nagyon jól melegíthet a hideg téli estéken. :D A szemei miatt különösen aranyos és ölelni való. :P

Hossza: 40 cm

Sajnos már nem emlékszem tisztán, hogy ezt az élénk színű párnát kitől kaptam, remélem, nem sértődik meg az illető. Elnézést! Anyuékra vagy húgomra tippelek. :) Elég butus feje van, de pont emiatt imádom. :D A szemei mozognak és ki lehet nyitni a száját. Azelőtt nagyon sokat aludtam vele. Tökéletes volt, amikor meg kellett támasztani a fejemet olvasáshoz vagy tv nézéshez.

Méret: 31 x 33 cm

Tépőzáras párnám már korábbról is volt, még anyuéktól kaptam. Ő állatka mintás anyagból készült, ami vékonyabb, mint a pokróc mintás változaté. Szegényt már nem merem használni, mert évekig vele aludtam, és ez meg is látszik rajta. A töltelék már eléggé rendezetlen, néhol hiányzik és néhol összegyűlt. A színe is kifakult a használattól és a mosástól. De ettől függetlenül nagyon szeretem, és mindig mosolyt csal az arcomra, ahogyan a fülei hátrasimulnak. :D

Hossza: 40 cm

Jelenleg ennyi párna van megjelölve a gyűjteményről készült kimutatásban.

Remélem, mindenkinek tetszenek, főleg azoknak, akik szavazatának köszönhetően megszületett ez a bejegyzés! :)

1 megjegyzés: