2014. augusztus 31.

Augusztus hónap vízipacija (2. rész)

Mivel augusztusban van a szülinapom, ilyenkor több egyeddel is gyarapodni szokott a víziló család. :) Most őket szeretném bemutatni.

Az én drága családom már jó pár éve ismer, ezért tudják, hogy abból baj nem lehet, ha vízilovat kapok tőlük az ünnepeken. :) Én imádom is őket ezért a jó szokásért. Idén sem alakult másként, nagyon cuki vízipacikákkal bővült a gyűjteményem, akiket egytől egyig imádok.

Ebben az évben négy új barátom lett, akiket az alábbiakban mutatok be nektek pár fényképen. Kaptam egy összesen négy részből álló fa kirakót, ami "Olyan cuki, hogy belehalok!". 18 hónapos kortól ajánlják a csöppségeknek.

18,5 cm


Beköltözött hozzám egy vízilómama, három gyermekével. Nagyon vidámak és imádnak pancsolni. Ez nem is baj, hiszen fürdőjátékok. A gyerekek csipogással tudnak kommunikálni egymással, ami elég cuki dolog. :)

18 cm

Akadt egy új olvasnivalóm is, aminek borítóján egy víziló szerepel. Bár nem róluk szól a könyv, hanem a komikusról, Stephen Fry-ról, nagyon örülök neki, hiszen ez is víziló. :) Még nem sikerült elolvasnom, de tervbe van véve, mert nagyon kíváncsi vagyok rá.

13 x 19,5cm

Utolsó szerzeményem egy marcipán figura. Nagyon aranyos és biztosan isteni finom - imádom a marcipánt :P -, de nem óhajtom megenni, hiszen vízipaci. Próbálok majd valamilyen jó tartósítást kitalálni, hogy sokáig elálljon.

4,5 cm

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése