2016. április 2.

Kinder Happy Hippo

A Kindernél sokszor feltűnnek vízilovak, általában a Kinder Meglepetésben. Azonban már jó ideje megvásárolhatóak az ő nevük alatt egyéb finomságok, amelyek víziló alakot öltöttek.

Forrás: http://www.ferrero-trade.co.uk/brands/happy-hippo/
Természetesen ezeket az édességeket muszáj volt beszereznem és megkóstolnom. Bár nem volt könnyű víziló alakú dolgot enni. :) De nagyon finomak.

Először a "sima", tejes-mogyoró krémes változatot lehetett nálunk is megvásárolni, később jelentek meg csokis változatban is. Nekem mindkettő variáció nagyon ízlik, a Kinder megszokott ízvilágát lehet felfedezni bennük. Az ostya szerű rétegben található a tejes- és mogyorós krém, illetve a tejes- és csokis krém.

Mivel nem csak a dobozon található víziló, hanem maga az édesség is ezt a formát vette fel, nem ehettem meg minden darabot, legalább egyet el kellett tennem. :)

Méret: 17 cm x 9,5 cm

Méret: 9 cm
Úgy alakult, hogy a csokis ízesítésből egy híján egy egész dobozzal is elraktam. Pontosan már sajnos nem emlékszem az okára, de mindegy is. :D

Méret: 17 cm x 9,5 cm

Méret: 9 cm/darab
Magyarországon nem találkoztam még az alábbi édességgel, de sok-sok évvel ezelőtt hozott egy ismerős két dobozzal, azt hiszem Ausztriából. Kinder Happy Hippo Snack a neve, ez is tejes-mogyorós ízesítésű. Ebből a fajtából édességet nem sikerült megőrizni, mert még kicsik voltunk, és mindet felfaltuk. :D Viszont itt az egyenkénti csomagolások lettek eltéve, mert mindegyiken Happy Hippo figura szerepel.

Méret: 17 cm x 9,5 cm

Méret: 17 cm x 9,5 cm

Méret: 4 cm x 11,5 cm

Méret: 4 cm x 11,5 cm

Méret: 4 cm x 11,5 cm/darab

Méret: 4 cm x 11,5 cm/darab

Méret: 4 cm x 11,5 cm/darab

Méret: 4 cm x 11,5 cm/darab

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése